OLIVE WAY   Centennial, Colorado

The client was looking to remodel their existing residence.  The objectives that they wanted to achieve were to open up the main level plan to allow for entertaining guests.  The addition of a new mudroom adjacent to the entry was also designed to allow for entry from the garage to the existing living room area.  Two sets of large glass doors were added to the Dining Room area to visually connect to the back yard and also allow for impromptu outdoor dining at the new patio adjacent to the existing rear covered patio.    At the upper level existing bedrooms over the garage were remodeled/reconfigured. The new upper level expansion over main living room area with a 950 SF Master suite (larger bedroom, private bath and two large walk in closets), a sitting room area and re-locating the laundry to the upper level.








 

  metastudio   A  R  C  H  I  T  E  C  T  S